SlaagTAT: Optimale voorbereiding op het Toelatingsexamen Geneeskunde

Wil je je op de best mogelijke manier voorbereiden op het toelatingsexamen geneeskunde 2024, of je nu in Leuven, Gent of elders in Vlaanderen bent?
SlaagTAT, dé specialist in bijles voor de toelatingsproef geneeskunde, staat klaar om je te helpen met zowel de inhoudelijke voorbereiding als het strategisch aanpakken van het examen.

Write your awesome label here.

Wie We Zijn: SlaagTAT

SlaagTAT is gespecialiseerd in de voorbereiding op het toelatingsexamen geneeskunde. We bieden intensieve lestrajecten en een uitgebreide online cursus voor studenten die zich voorbereiden op het toelatingsexamen geneeskunde voor arts, tandarts of dierenarts. We zorgen ervoor dat je de beste voorbereiding op geneeskunde krijgt, of je nu in Leuven, Gent, of elders studeert. Zowel fysieke als online begeleiding is mogelijk!

Onze Unieke Aanpak voor Voorbereiding op het Toelatingsexamen

Onze bewezen methode omvat een gratis infogesprek en een kennistest om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat de slaagkans van de student zal maximaliseren. Het intensieve lestraject kan bestaan uit groepslessen of individuele begeleiding, in Leuven of online, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften.
Groepslessen
Write your awesome label here.
 114 u groepsles
 Kleine groepen
 Ervaren lesgevers
 Fysiek of online

Individuele Lestrajecten
Write your awesome label here.
Intensieve lestrajecten
Doorgedreven opvolging
Getalenteerde lesgevers
Fysiek of online
Online cursus
Write your awesome label here.
Intensieve online cursus
4.000+ unieke oefeningen
100+ uur videomateriaal
100+ testen

Ons Voorbereidingspakket Geneeskunde

Bij SlaagTAT werken we met getalenteerde vakspecialisten die uitblinken in hun vakgebied en didactische vaardigheden.
Daarnaast beiden we premium lesmateriaal aan, handig verzameld in een online leerplatform. We bieden ook intensieve bijsturing aan de hand van meer dan 100 testen die afgelegd worden tijdens het academiejaar.

Begin Nu met Uw Voorbereiding op het Toelatingsexamen Geneeskunde!

Of je nu op zoek bent naar voorbereidingslessen voor het ingangsexamen arts, tandarts of dierenarts, SlaagTAT is er om je te helpen. Begin vandaag nog met je voorbereiding op het toelatingsexamen geneeskunde en vergroot je kans op succes met SlaagTAT!

Onze Voorbereidingsmaterialen voor het Toelatingsexamen Geneeskunde

We bieden de meest uitgebreide voorbereidingsmaterialen op de markt: meer dan 4.000 unieke oefeningen, meer dan 100 uur aan videomateriaal, en meer dan 100 testen. 

4000+ unieke oefeningen

Write your awesome label here.
Oefen op intensieve wijze met de meest uitgebreide oefenbundel op de markt.

100 uur videomateriaal

Write your awesome label here.
Verwerk de lessen met meer dan 100 uur aan videomateriaal, opgesteld door ervaren vakspecialisten.

200+ testen

Write your awesome label here.
Meet hoe ver jij staat in jouw voorbereiding aan de hand van representatieve testen.
   4.9        65 Reviews
    5.0        25 Reviews
  4.7        22 Reviews

Boek jouw gratis infogesprek

Wil je graag meer uitleg omtrent hoe we jou optimaal kunnen begeleiden?
Boek een gratis infogesprek via onderstaande knop!

Wat onze studenten zeggen

Deze online cursus bevat enórm veel oefenmateriaal. De voorbeeldoefeningen vond ik super handig. Een absolute aanrader voor studenten die hun slaagkansen serieus nemen!
Annabel D.B., geslaagd voor het toelatingsexamen.
SlaagTAT heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droom kan waarmaken! De online cursus was de perfecte voorbereiding! Video's en oefeningen van hoge kwaliteit en hoog niveau, alles wat je nodig hebt!
Hirshi Venkatesh, geslaagd voor het toelatingsexamen.
Het cursusmateriaal is zeer uitgebreid en van uitstekende kwaliteit en bestaat o.a. uit video's, oefenmateriaal en toetsen. De toetsen zijn opbouwend in moeilijkheidsgraad en leren je om te werken onder tijdsdruk zoals op het toelatingsexamen. Er zijn verbetervideo’s beschikbaar van alle toetsen. 
Een echte aanrader!
Jolien Dalle, geslaagd voor het toelatingsexamen.
De theorie is zeer specifiek voor elk onderdeel waardoor je door enkel de filmpjes te bekijken de theorie goed snapt! Er bestaan verschillende soorten oefeningen zoals bij de theorietest waar je echt goed alles heel exact leert kennen! Zeker aan te raden en qua prijs is zeker gelijk met wat je ervoor krijgt!
Isabelle Lebesque, geslaagd voor het toelatingsexamen.
De cursus van Slaagtat is de ideale tool om je slaagkansen voor het toelatingsproef aanzienlijk te vergroten. Elke vak wordt op een zeer duidelijke en gestructureerde wijze uitgelegd en dankzij de proefexamens kan je je kennis van zowel het KIW gedeelte als het GC gedeelte testen en aanscherpen waar nodig. De vele oefeningen zijn van hoog niveau wat zeker een meerwaarde is. Indien je een goede voorbereiding wilt voor de toelatingsproef dan raad ik SlaagTAT zeker aan.
Bahir Ghani, geslaagd voor het toelatingsexamen.
Ben gestart aan SlaagTAT met een grote achterstand in de wetenschapsvakken wegens een verkeerde studierichting in het secundaire onderwijs en de theorievideo's en oefeningen waren voldoende om die achterstand in te halen. Dankzij SlaagTAT kan ik nu eindelijk starten aan mijn droomopleiding en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar hiervoor ik ben.
Ramy Kortas, geslaagd voor het toelatingsexamen.
De cursus in samenwerking met de hooggekwalificeerde en gepassioneerde leraren heeft me volledig uitgerust om dit moeilijke examen te halen. Wil je dus slagen voor het toelatingsexamen arts/tandarts, dan moet je je zonder twijfel direct aanmelden bij SLAAGTAT. 
Als iemand besluit om zich aan te melden voor deze cursus, verwacht dan geen gemakkelijke weg voor je. Hoewel de cursus je een uitgebreide verzameling hoogwaardige theorievideo's, oefenvragen, toetsen en proefexamen biedt, is je toewijding, hard werken en doorzettingsvermogen essentieel.
Hannah Haris, geslaagd voor het toelatingsexamen.
Ik heb me dit semester voorbereid met de online cursus van slaagtat. Alles staat mooi en stap voor stap uitgelegd. De video's leggen de concepten ook super duidelijk uit. Hun online cursus is zeker aan te raden!!
Roosje Op de Beeck, geslaagd voor het toelatingsexamen.
Gemaakt met