Gratis Proefexamen Geneeskunde 2023 bij SlaagTAT

Zaterdag 24 juni 2023

Wil je je kansen op succes voor het toelatingsexamen geneeskunde verhogen? Neem deel aan het gratis proefexamen geneeskunde 2023, een ultieme boost voor je slaagkansen en een uitstekende kans om je huidige niveau te bepalen.
Zowel voor toekomstige artsen, tandartsen als dierenartsen!

Write your awesome label here.

Gratis Proefexamen Geneeskunde

 Bereid je voor met 80 unieke en representatieve vragen op het gratis proefexamen geneeskunde, opgesteld door ervaren vakspecialisten. 
  Intensief & leerrijk: inclusief verbetervideo (online deelname) of live verbetering indien je fysiek deelneemt.
 Ontvang een uitgebreid persoonlijk rapport waarmee je jouw werkpunten in kaart kan brengen.
 NIEUW: inclusief GC-gedeelte!

Bereid je voor op het echte toelatingsexamen geneeskunde met dit intensieve en leerrijke gratis proefexamen.
Je proefexamen zal live worden verbeterd door onze vakspecialisten, waar je ook de kans krijgt om rechtstreeks jouw vragen te stellen. Het geeft je de kans om de vragen van het toelatingsexamen geneeskunde te begrijpen en te beheersen.

Nieuw: Inclusief KIW & GC-gedeelte

Vanaf nu bevat het gratis proefexamen ook het gedeelte van Generieke Competenties! Hierdoor kan je ook inschatten hoe goed je scoort op de onderdelen CLEAR en VAARDIG. Ons gratis proefexamen geneeskunde biedt nu op deze manier een volledig overzicht van de uitdagingen die je kunt verwachten op het toelatingsexamen.

Persoonlijk Rapport

Na je deelname aan het proefexamen geneeskunde ontvang je een gedetailleerd en uitgebreid persoonlijk rapport. Dit rapport biedt inzicht in je sterke punten en werkpunten, zodat je precies weet waar je staat en hoe je je voorbereidingen kunt verbeteren.

Leg het Proefexamen Geneeskunde online af

Ons proefexamen is online beschikbaar in een format vergelijkbaar met het echte toelatingsexamen geneeskunde. Het is een ideale manier om je vertrouwd te maken met de opzet en het tempo van het examen, zodat je vol vertrouwen het echte toelatingsexamen kunt afleggen.

Inschrijven voor het Gratis Proefexamen Geneeskunde 2023

Schrijf je nu in voor het gratis proefexamen geneeskunde 2023 bij SlaagTAT. Bereid je optimaal voor op je toekomstige carrière als arts, tandarts of dierenarts. Aarzel niet om je in te schrijven, verhoog je slaagkansen en begin je geneeskundige opleiding met een vliegende start.

“Het gratis proefexamen geneeskunde is de ultieme boost voor je slaagkansen – een intensieve en leerrijke dag waarop je meer bijleert dan op een hele week!” - Annabel D.B., student geneeskunde.

Vaak Gestelde Vragen (FAQ)

Hoe kan ik me inschrijven?

Ga naar https://slaagtat.be/inschrijving-gratis-proefexamen/ en volg de in instructies. Inschrijven duurt slechts 2 minuten.

Waar vindt dit proefexamen plaats?

Dit proefexamen vindt zowel online als fysiek plaats! Je hebt hierin zelf de keuze. Fysieke locatie: Heilig Hartinstituut Kessel-Lo, Jozef Pierrestraat 56. Ongeveer 900m van Leuven station.
Let op: het aantal plaatsen voor het fysieke proefexamen zijn beperkt. Je dient je laptop mee te brengen. Je legt het proefexamen af vanop je laptop, computer of smartphone. Het formaat is gelijkaardig aan de echte toelatingsproef, die ook vanaf een computer wordt gemaakt.

Krijg ik de opgaven van dit proefexamen?

Nadat je het proefexamen hebt ingediend, zal je de opgaven in afdrukbaar formaat meekrijgen. Dit is handig voor de live verbetersessie in de namiddag goed te kunnen volgen.

Kan ik de verbetering achteraf bekijken?

Studenten die deelnemen aan dit examen, krijgen de exclusieve link naar de verbetervideo. Deze kan je dus ook later nog raadplegen. Deze video komt niet publiek beschikbaar en is dus niet zichtbaar voor niet-deelnemers

Wanneer vindt dit proefexamen plaats?

Het proefexamen vindt plaats op zaterdag 24 juni 2023. Je legt het examen af tussen 9u en 12u (KIW) en van 13u30 tot 15u00 (GC). De live verbetering (enkel voor fysieke deelnemers) begint om 15u30 en zal duren tot 18u30, afhankelijk van hoeveel vragen er gesteld worden. Op maandag 26 juni krijg je toegang tot de verbetervideo en jouw persoonlijk rapport

Wanneer krijg ik mijn persoonlijk rapport?

Je krijgt normaal je persoonlijk rapport één of twee dagen na het proefexamen.

Wat onze studenten zeggen

Ik nam gisteren deel aan het tweede proefexamen. In de namiddag werd dit proefexamen tot de details verbeterd en uitgelegd, wat zeer leerrijk was. Ik heb zeker bijgeleerd en het heeft me verdergeholpen!
Feride
De vragen zijn perfect in lijn met het niveau van het toelatingsexamen, bovendien is alles super georganiseerd. Zeker de verebtering in de namiddag is heel goed uitgewerkt door de vakspecialisten. Een aanrader als je je zo optimaal mogelijk wil voorbereiden voor het toelatingsexamen!
Elke
Een positieve ervaring omdat het een correcte weergave was van het echte toelatingsexamen. Het proefexamen is kortom een leerrijke ervaring die jouw kans op slagen vergroot.
Margaux
Ik nam deel aan beide proefexamens. Deze waren zeer leerrijk en zo leer je meer bij op één dag dan op enkele dagen op je eentje studeren. Zeker een aanrader!
Maarten
Gemaakt met