Flexibel bijles geven aan gemotiveerde studenten

Write your awesome label here.
Geef bijles zoals jij wil

   Online of Fysiek - jij beslist!
   Privéles of aan kleine groepen
   Geef bijles wanneer je wil 


Interessante voorwaarden

   Hoog startloon
   Transparant groeitraject
   Verdubbel je loon bij groepslessen


Ontwikkel jezelf

   Volg opleidingen 
   Workshops
   Stimulerende omgeving


Word nu een bijlesgever bij SlaagTAT! Help ambitieuze studenten met hun voorbereiding op het toelatingsexamen geneeskunde. Of je nu een passie hebt voor wiskunde, fysica, chemie, biologie of Nederlands, we hebben een plek voor jou in ons team.

We bieden flexibel werk, waardoor je de mogelijkheid hebt om online of fysiek les te geven. Daarbij kun je rekenen op een aantrekkelijk startloon en duidelijke professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

Ons aanbod varieert van intensieve leertrajecten tot een uitgebreide online cursus geneeskunde. Je krijgt de kans om mee actief leermateriaal te ontwikkelen.

Als bijlesgever bij SlaagTAT ben je niet alleen een lesgever, maar ook een mentor. Je zult de voortgang van de studenten beoordelen en constructieve feedback geven, en samenwerken met andere lesgevers om een ondersteunende en boeiende leeromgeving te creëren.

Dus, of je nu op zoek bent naar een deeltijds werk om bij te verdienen of je onderwijscarrière naar een hoger niveau te tillen, SlaagTAT is de perfecte plek voor jou. We zijn continu op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers die hun kennis en ervaring willen delen om het verschil te maken in de levens van onze bijlesstudenten.

Wil jij deel uitmaken van een gemotiveerd team van getalenteerde lesgevers? Wacht dan niet langer en solliciteer nu voor onze lesgever vacature. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!
Gemaakt met